×
MENU

Langrendsstøvler

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Kompatible bindinger
Ski type

Langrendsstøvler til skate er de stiveste

Langrendsstøvler til skating afviger fra klassiske langrendsstøvler med sit stivere design. Grundet til dette design er de anderledes bevægelser når der skates, hvilket gør det hårdere for anklerne. Derfor har de en stivere ankelstøtte af enten carbon eller plastik. Udover det, har skatestøvlerne også en stivere sål, der gør det nemmere at overføre en masse energi igennem dit kick.

Generelt kan man sige, at et par langrendstøvler til skating er meget mere stabile end den klassiske støvle, og det er næsten umuligt at finde en støvle der er for stiv. Når det er sagt, er det stadig meget vigtigt, at du får et par støvler der passer perfekt til dig og ikke er for stramme rundt om fødderne. Nogle modeller er lidt bredere i deres design, hvilket er perfekt for personer der er blevet velsignet med fødder, der går udover de normale former og størrelser.

Både til langrend og rulleski

Nogle af vores støvler til skøjt kan bruges til både langrend og rulleski. Det betyder, at du faktisk får dobbeltværdi med disse støvler, da du kan bruge dem hele året rundt - selvfølgelig forudsat at du er fan af både langrend og rulleski. Hvis du vælger at udøve og perfektere din form om sommeren på et par rulleski, vil dette have en mærkbar indlæring på din langrends skating stil.