×
MENU

Fjeldskistøvler

  Filter
Mærker
Sko størrelse

Kvaliteten af backcountry skistøvler har nået nye højder

Har du nogensinde ønsket at tage langrendsskiløb tilbage til rødderne? Det sker nu. Den helt originale stil af langrendsskiløb, som har sin oprindelse i de Skandinaviske lande. I de sidste par år er udstyret til backcountry skiløb blevet så meget bedre, og mange ser dette som en god mulighed for at opgradere deres udstyr. Når det kommer til backcountry skistøvler, er dette også tilfældet.

Et sæt af backcountry langrendsskistøvler kan sammenlignes med et sæt hikingstøvler. Idet du bruger både halve og hele dage på at gå og stå på ski i disse støvler, har de brug for at have en stor mængde komfort, være stabile og varme. De anvendte materialer til backcountry skistøvler er normalt læder eller Thinsulate.

Overvej sålerne når du vælger backcountry skistøvler

Der er generelt to forskellige typer af såler at overveje, når du er på udkig efter et sæt backcountry langrendsskistøvler. Den første type har ligheder med en telemark støvle, hvor en nib i spidsen af støvlen bliver presset ned i bindingerne. Dette setup er perfekt, hvis du kan lide at gå telemark-style på dine løb ned af bakke, hvor du har hælen fri af bindingerne.

Det andet sål-koncept har mere lighed med de klassiske støvler. Her har du støvlen spændt fast til bindingerne gennem en metalpind, men det giver dig stadig meget mere fleksibilitet end noget andet par alpine skistøvler tilbyder.