×
MENU

Såler

  Filter
Sko størrelse

Et sæt såle handler om komfort og at passe på sine fødder

Selv de erfarne får ømme fødder eller vabler efter en lang dag på ski eller af en lang dag på arbejdet, hvor de har gået mange kilometer. Slip af med disse irriterende bivirkninger + få en god komfort med et sæt af kvalitets after-market såle

I denne kategori finder du også såle, der er lavet til at holde dine fødder varme. Disse såle er lavet til at holde dine fødder varme og tørre når du er ude på ski eller snowboard. Desuden er de støbt efter en unik metode, der gør, at sålen tilpasser sig selv til formen af din fod via varme støbning.

Lige meget hvilke såle du har brug for, så kan du være sikker på, at du kan finde dem her. Vi har såle for både personer med en anderledes form på foden og med både til hulfodet og platfodet mennesker.

Bevar dine såle i topform.

Såle bliver naturligvis slidt med tiden, men vi har nogle få anbefalinger til dig, der vil holde dem friske i lidt længere tid.

  • Efter en lang dag på ski eller efter at være ude at gå, er det en god ide a lufte dine såle ved at tage dem ud. Dine fødder bliver svedige, så gør dig selv den tjeneste og tag sålene ud en gang i mellem. På den made kan du få den fugt, der er fanget mellem sålen og skoen til at fordampe.
  • Dine såle har måske brug for at blive vasket en gang i mellem. Hvis du beslutter dig for at vaske dem, så anbefaler vi at du vasker dem med et mildt vaskemiddel eller et sportsvaskemiddel, og lader dem hænge til tørre før du tager dem på igen.

En generel anbefaling er at holde øje med dine såle og en gang i mellem se efter slidtage. En god tommelfingerregel er, at hvis du bruger dine såle dagligt, vil dine såle holde i cirka et års tid, inden du bliver nødt til at udskifte dem med nogle nye indlægssåle.