×
MENU

Rulleski tasker

Taske til rulleski: Pas godt på dine ski, når du ikke bruger dem

Er du en af de utallige skiløbere, som er ude på vejene og stå på rulleski for at holde dig i form uden for skisæsonen? Så har du helt sikkert brug for en rulleskitaske til at bære dine ski. Det er også i denne kategori at du finder en ny hoftetaske, eller et drikkebælte, som essentielle hvis du er ude på lange ture.

En rulleskitaske er specielt designet til at bære dine ski og de er markant anderledes end tasker til at transportere almindelige ski. Rulleski er kortere end "almindelige" ski, hvilket betyder at du kan risikere at dine rulleski bliver kastet rundt og skadet, hvis du bruger en taske til almindelige ski.

Mange af de rulleskitasker du finder i denne kategori har også stropper, så du kan holde dine ski ekstra sikre inden i tasken, mens de transporteres.

Det er ikke kun under transport at en rulleskitaske er smart at have. Du kan også opbevare dine ski i tasken derhjemme, på denne måde er de beskyttet mod at blive beskadiget mens de ikke bruges.

Det essentielle når du er ude

Når du er ude på vejene, er det rart at have let adgang til ikke kun vand, men også ting som power bars, energi gel, solbriller og naturligvis din mobil. På denne side, kan du finde din nye hoftetaske, drikkebælte og sports bæltetasker