×
MENU

Tilbehør til sko

  Filter
Mærker

Alt tilbehør til sko som du har brug for til at passe på dine sko og for at holde dem freshe og rene.

Hvis du leder efter tilbehør til sko, så er dette det rigtige sted at begynde. Vi har alt du har brug for fra skoreparations goo til snørbånd, og endda støvlevarmere til at holde dine fødder varme i vintertiden.

Har du revet eller slidt hul i dine ynglings sko? Brug skoreparations goo til at lappe huller og dine sko vil næsten være så gode som nye. Du kan også forlænge levetiden af dine sko ved imprægnering, så de altid er sikret med vand og fugtighed.

Hold dine sko flotte og friske efter at have brugt dem hele dagen med desinfektions spray eller friske skofilter.

Skild dig ud fra mængden med unikke sko snørbånd.

Er dine skosnørbånd begyndt at se kedelige ud og nedslidte eller vil du bare skilde dig ud fra mængden? Vi har både normale og elastiske snørbånd. Fra almindelig hvid til regnbuefarvede snørbånd og endda LED lysrør, der får dine sko til at lyse op i mørket. Du finder alt her i vores selektion af tilbehør til sko.

I vores blandede selektion af tilbehør til sko, finder du også en del af tilbehøret for når vinteren kommer. Fra støvlepigge der minimerer chancen for at falde i sne og is til støvlevarmere for at varme dine fødder op, så du kan holde dem varme når du træder ud i den kolde sne.