×
MENU

Aggressive Skate Frames

  Filter
Farver
Mærker
Diameter
Størrelse
Frame-type

Værd at vide

Det er mere end bare aggressive skate frames

Hvis du tror at aggressive skate frames bare er til at holde hjulene på plads, så tager du grueligt fejl. Aggressive skate frames are skaterens mulighed for at personliggøre sine inline rulleskøjter, så de passer til skaterens grinding og sliding præferencer.

Som du kan se, har vi en del forskellige frames. Vi har aggressive skate frames som holder hjulene asymmetrisk, for at skabe mere plads i midten. Dette giver skateren et meget responsivt ride, og gør at han eller hun kan grinde de fleste spots. Hvis du gerne vil grinde på alt, op til en medium størrelse trækævle, så bør du vælge frames uden anti-rocker setup.

Dine frames giver dig også mulighed for at udtrykke din egen personlige stil, eftersom som de fås i mange forskellige farver. Så hvorfor ikke bruge lidt tid på at finde den farve som passer til din personlige stil?

Vores aggressive skate frames er UFS kompatible

Alle vores aggressive skate frames er UFS kompatible. UFS frames passer altid på UFS kompatible rulleskøjter, på tværs af mærker og størrelser. Dette gør det ekstra let for dig at udskifte dine slidte frames ud med et par nye - Så er du klar til aggressive stunts.

Efter vores mening, er UFS kompatible frames en af de bedste ting som er sket for aggressive rulleskøjter, eftersom denne standard tillader skateren at vælge et frame, som er lavet af andet mærke end resten af rulleskøjten