×
MENU

Bremser til inliner

  Filter
Mærker

Dine bremser til inliner vil blive slidt ned

Der er ingen vej uden om den her. På et tidspunkt vil dine formonterede bremser til inliner blive slidt ned, og de skal udskiftes. Heldigvis er denne procedure meget simpel, og det vil normalt kun kræve et nyt sæt af bremseklodser, en unbraconøgle og et par minutter af din tid. Med andre ord er der ingen grund til at tage dine inliners til butikken for at få dem udskiftet.

En meget vigtig ting at huske er at skifte inliner bremserne, før de er helt nedslidte. Hvis dette allerede er sket vil det måske være mere svært at udskifte den. Hvis du har nogle problemer med at udskifte dine bremseklodser, så tøv ikke med at kontakte os i vores butik eller via telefon.

Hvis du er en speed eller fitness-skater, vil vi klart anbefale, at du monterer en bremse til inliner på mindst en af dine skøjter. Hvis din primære skate destination er parken, vil det gå fint uden en bremse. På ramperne kan en bremse faktisk være ret irriterende og en uønsket forhindring.

I denne kategori vil du kun finde inliner bremser og bremseklodser til inliner. Hvis du er på udkig efter bremser til sine side-by-side skates, burde du tjekke denne kategori ud: Bremseklodser til side-by-side rulleskøyter.

Selv om vi måske ikke sælger de skøjter, su bruger, har vi muligvis stadig inliner bremser til dem, så tag et kig på vores brede udvalg på denne side. Hvis du ikke kan finde de bremseklodser, du er på udkig efter, tøv ikke med at kontakte os.