×
MENU

Løbehjul til voksne & løbehjul med store hjul

  Filter
Mærker
Total højde
Hjuldiameter
Deck længde
Deck design
Maks. brugervægt

Værd at vide

Der findes en række forskellige producenter af løbehjul med store hjul der er designet til voksne. Vi har samlet nogle af de bedste modeller her. Mange af modellerne kan naturligvis også bruges af unge og større børn.

Løbehjul til voksne

Løbehjul til voksne skal designes anderledes end almindelige løbehjul, hvis de skal være behagelige at bruge for voksne. Udover at have store hjul, er løbehjulene kendetegnet ved at styret typisk kan justeres højere end det på almindelige løbehjul og at decket man står på er bredere og længere. Du kan se den anbefalede brugervægt under specifikationer for det enkelte løbehjul.

Fordele ved løbehjul med store hjul

Voksne bruger typisk løbehjul til transport, og her er det meget praktisk at vælge løbehjul med store hjul, fordi de er mere retningsstabile og mindre følsomme over for ujævnheder på vejen. Desuden ruller store hjul typisk hurtigere, hvilket betyder at du skal bruge mindre energi for at få fremdrift. Til voksne vil vi derfor altid anbefale løbehjul hvor hjulene har en diameter på mindst 150 mm.

Voksen løbehjul - Foldbare modeller

Det kan være praktisk at et løbehjul kan foldes sammen, hvis du fx skal have løbehjulet med i toget, på studiet eller arbejdspladsen. Det tager få sekunder at frigøre udløse mekanismen, og når løbehjulet er foldet sammen fungerer "baren" som et praktisk håndtag til at bære løbehjulet. Men hvis løbehjulet altid bare skal stå fremme og klar til brug, er det måske mere interessant for dig at vælge en model med støttefod.

Foldbare modeller føles måske en smule fjedrende og mindre solide end de faste onepiece modeller. Men det er ikke noget problem, hvis du bare overholder max-vægten angivet af producenten.