Jul
Bestil senest 20. dec.  -  Læs mere
×
MENU

Land paddle longboards

Land paddle longboards - street SUP

Med land paddle longboards surfer du rundt på et stort longboard med en stav. Land paddling er i bund og grund det samme som stand up paddling (SUP), men du befinder dig på land i stedet for vand. Kahuna Creations har fået denne type longboarding i spotlyset og har patent på staven Big Stick, som anvendes til at padle på land med for at komme op i fart. Big Stick staven gør det desuden nemmere for dig at holde balancen på longboardet og kan også anvendes til at bremse med. Land paddle longboards er brede og stabile, hvilket gør dem velegnede for alle aldre – børn såvel som ældre. Nogle af Kahuna Big Stick stavene fås i justerbare størrelser, hvilket er smart hvis I er en familie, der vil dele dem mellem hinanden – naturligvis forudsat at I ikke bruger dem på samme tid.

Land paddling - god træning for alle

Land paddling er en sjov måde at få trænet hele kroppen på. Takket være Big Stick staven får du brugt dine muskler fra top til tå og styrker således hele kroppen. Og udover at styrke musklerne og øge din forbrænding får du rig mulighed for at træne din balanceevne, hvilket kan hjælpe dig til at forbedre din præstation i andre sportsgrene såsom surfing og stand up paddling. Hvis du kan lide at carve og køre downhill, er Big Stick staven et godt redskab til at få dig langt ned i intense sving både downhill såvel som på plane overflader, og du får således god mulighed for at arbejde på dine tekniske færdigheder.

Kan jeg bruge mit normale longboard til SSUP?

Det er altid bedre at bruge et longboard, som er specielt designet til street stand up paddling (SSUP) fremfor et vilkårligt longboard. Har du dog i forvejen et langt longboard og ønsker blot en smagsprøve, kan du med fordel starte med kun at købe Big Stick staven. Hvis du efterfølgende, ligesom mange andre, bliver bidt af det, kan det betale sig at gå efter et rigtigt land paddle longboard.

Sidder du inde med tvivl eller spørgsmål? Kontakt kunderservice, som står klar til at hjælpe dig.