Jul
Bestil senest 20. dec.  -  Læs mere
×
MENU

Langærmede t-shirts

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Skater-look med langærmet t-shirt

En langærmet t-shirt kan bruges alle årets sæsoner og kan sammensættes med mange forskellige outfits. Til de lune sommeraftener er det godt at have en langærmet, og det bliver lidt koldere i løbet af efteråret, hjælper en langærmet t-shirt bedre med at holde på varmen. Når vinteren falder på, kan du trække din sommer t-shirt udover din langærmede t-shirt og få det lidt varmere imens du samtidigt får det klassiske skater-look. Der findes masser af langærmede t-shirts, der nok skal få dig til at se godt ud, og hos Nordic Sport har finder du et udvalg af dem.

Langærmede t-shirts findes i mange designs

Langærmede t-shirts bliver lavet i mange forskellige designs, både med og uden grafisk print. Nogle har lange ærmer, hvorimod andre eksempelvis kun har 3/4 ærmer. De findes både som ensfarvede og med flere farver. Pasformen er typisk enten løs, tætsiddende eller standard pasform. Materialerne, som mange af vores langærmede er lavet af, er typisk almindelig bomuld, finkæmmet bomuld eller jersey. Her tilføjes der nogle gange lidt elastisk stof, for at give en mere tætsiddende pasform.

Hold på farve og print - vask med vrangen ud

Hvis du gerne vil passe på kvaliteten af din langærmede t-shirt, kan du vende vrangen ud og sætte den til vask ved 30-40 grader. På denne måde er det farven fra indersiden af tøjet som falmer lidt, imens stoffets ydre farvelag samt printet holder sig bedre. Tøj af 100% bomuld krymper ikke ved normal vask, men det krymper i tørretumbleren, så brug tørrestativet hvis du synes den nuværende pasform er helt perfekt.