MENU
×

Om Nordic Sport

Specialisten i langrend og rulleski

Det har været en dejlig lang rejse, som har taget os lidt rundt på forskellige lokationer siden starten i 2001 på Lyngby Hovedgade. Nu finder du Danmarks største specialbutik inden for både langrend, rulleski og rulleskøjter i de dejlige lokaler på Østerfælled Torv, København Ø. Her byder vi dig velkommen indenfor i vores 500kvm butik, hvor der er plads og tid til at få den rette vejledning og professionelle service, en speciel butik skal have.

Det er vores mål, at du ved at handle hos os får ekspertviden og professionel rådgivning, du skal som kunde nemlig have lige præcis de rulleskøjter, det par langrendsstøvler eller de skistave, som opfylder lige præcis dine behov, og som du får størst glæde af!

Derfor finder du også flere af landets bedste rulleskøjte-løbere og dygtigste rulleski- og langrendstrænere blandt vores medarbejdere! Det er nemlig sådan, at alle ansatte i Nordic Sport selv er aktive udøvere, og vore mange års træning er din garanti for, at du altid får en ekspert-brugers viden og erfaring med i købet, når du vælger at handle hos os.

Medlemskaber og priser

Vinder af sølv til Europæisk E-handelspris 2015
Medlem af Ecommerce Europe
Vinder af e-handelsprisen 2017, 2015, 2013 og 2009
E-mærket siden 2003
Medlem af Foreningen for Internethandel
Vinder i Region Midtjylland 2014
Udnævnt som Gazelle 2011-2015

188 anmeldelser af Nordic Sport

4.8 ud af 5!
Nu har jeg kun købt et par rulleskøjter, men mit overall indtryk af Nordic Sport, er at de er meget service mindet og deres fantastiske kundeservice, hjælper med alle de spærgsmål og små ting der nu skulle dukke op en sjælden gang
Mikkel Saleé (Samsø)
19-07-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Alt i orden og fedt med åbent værksted på Østerbro, benyttede det forleden da jeg skulle skifte lejer i mine hjul.
MARTIN WILLIAM LOKE SKRÆP (Frederiksberg C)
16-07-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Super fin service og gode priser og produkter!!!
Rasmus Hassing (Bagsværd)
28-06-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
God hjemmeside med rigtig gode beskrivelser af produkterne. Jeg fik lige præcis hvad jeg forventede. Vi kommer helt sikkert til at handle hos jer igen :-D
Louise R.
11-06-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Rigtig god service og vejledning over chatten. Leveringen går stærkt, tak for det
Hannah feirup (København N)
08-06-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Det gik gelinde og uden problemer. God oplevelse
Leif Svendsen (Albertslund)
30-05-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Super oplevelse.
Carina Klinke (Frederiksberg C)
23-05-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Rigtig god oplevelse. Hurtig levering og rigtig god service i butikken.
Lærke Lyhne Thomsen (Herlev)
23-05-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Købte Elpex-rulleskipakke over netet. Meget tilfreds med levering, service (blev kontaktet af dem i forbindelse med montering af binding - hjemmesiden kombinerede fejl bindning med stølerne, men det korrigerede dem uden meromkostning) og produkt.
dag c.
13-05-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Købte to par Rossignol ski i butikken i København. Fin service. Efterfølgende har jeg flere gange telefonisk og skriftligt forsøgt at bestille reserve skin til de to par ski. Skriftlige henvendelser besvares ikke og telefonisk får jeg hver gang at vide, at de naturligvis vil undersøge sagen og vende tilbage. Problemet er bare at jeg intet hører fra NordicSport. Så jeg har handlet der for sidste gang.
Chris Bach Magh (Skælskør)
12-05-2018
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra Nordic Sport:  Vi altid glade for feedback - positiv såvel som negativ, fordi det er dét, vi lærer af. Vi beklager meget, at vi ikke har været gode nok til at vende tilbage til dig og informere dig om, at vi ikke kunne skaffe disse reserve skins til dine ski, og det beklager jeg meget. Jeg vil ikke komme med dårlige undskyldninger, tværtimod blankt erkende, at vi lavede en fejl.
Vi talte sammen i telefonen efter din anmeldelse, for at være sikker på, at du ikke længere gik og ventede på svar.