MENU

Handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser gælder kun ved køb fra Danmark.

Nordic-sport.dk ejes og drives af

SkatePro ApS
Omega 6, Søften
8382 Hinnerup
CVR-nr: 28853866

Tlf. 5822 6062
e-mail: email@nordic-sport.dk

Bestilling og betaling

 • DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER. Du bliver altid orienteret via e-mail såfremt dette forbehold er aktuelt.
 • Alle priser angives som udgangspunkt inklusive 25% moms. Alle før-priser er vejledende listepriser, konkurrenters priser eller Nordic Sport’s egen før-pris.
 • Hvis du har oprettet en konto, kan du logge ind og se indhold og ordre-status for alle tidligere ordrer. Har du ikke oprettet en konto, fremgår aftalen af den ordrebekræftelse du har modtaget via e-mail.
 • Kun myndige personer må bestille hos Nordic Sport, med mindre der er samtykke fra forældre eller værge.
 • Vælger du fakturabetaling, bliver fakturaen sendt per e-mail fra Klarna, når varen bliver sendt fra Nordic Sport’s lager. Vi tager et gebyr for denne betalingsløsning på 25 kr. Nordic Sport henviser til Klarnas betalingsbetingelser i forhold til evt. betalingsrestancer.

Returret (Fortrydelsesret)

Skulle du fortryde købet, kan enhver vare returneres indenfor 180 dage fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder dit køb og skal have mulighed for at få hele købebeløbet retur, skal du returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som da du modtog den. Du må altså afprøve varen, som i en fysisk butik, uden at tage den i egentlig brug.

Varer kan returneres på følgende måder:

 • Nægte modtagelse når varen leveres
 • Returnere din ordre
 • Undlade at afhente varer bestilt til afhentning hos Nordic Sport
 • Aflevere ordren tilbage på vores adresse (husk at medbringe kvittering)
 • Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur (se bilag I)

Husk altid at oplyse ordrenummeret når du returnerer en ordre. Det kan du gøre ved at udfylde den vedlagte returseddel og vedlægge den med returvaren. Ved at bruge Nordic Sport’s returlabel, skal du ikke betale for returfragten (gælder kun for første køb). Vær dog opmærksom på, at du har ansvaret for varen fra levering og til vi har fået den retur. Sørg derfor for at varen er pakket forsvarligt ind under forsendelsen.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får derefter tilbagebetalt det korrekte beløb. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Hvis varen er prøvet udover dette, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Der ydes ingen fortrydelsesret på følgende produkter:

 1. Tjenesteydelser og varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Det gælder dog kun, når du forinden har givet samtykke til, at Nordic Sport kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesrettens udløb.
 2. Rekreative fritidsaktiviteter, herunder underholdnings- eller idrætsbegivenheder, når det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som har været til stede ved levering. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og Nordic Sport’s vurdering. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Ved at bruge den Nordic Sport’s returlabel, som kan udskrives via vores hjemmeside, er returfragten uden omkostninger for dig.

Når du returnerer varen, bedes du udskrive en returseddel fra vores hjemmeside, udfylde den og vedlægge den med returvaren. Vær dog opmærksom på, at du har ansvaret for varen fra levering og til vi har fået den retur. Sørg derfor for at varen er pakket forsvarligt ind under forsendelsen.

Persondata ved køb

I forbindelse med at du foretager indkøb på vores website, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mail-adresse. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies. Se persondatapolitik.

Mistanke om misbrug

Ved enhver form for misbrug eller mistanke om misbrug forbeholder Nordic Sport sig ret at annullere misbrugers ordrer samt fjerne misbrugers konto hos Nordic Sport. Ligeledes vil misbrug føre til politianmeldelse.

Andet

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se øverst på websitet). Din indkøbskurv gemmes hvis du registrerer dig på sitet, således at den e-mailes til dig, hvis du ikke kan gennemføre din ordre.

Bilag I - Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til
Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn
- Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato
(*) Det ikke relevante udstreges