MENU
×

Behandling af dine data (Persondatapolitik)

Personlige oplysninger

Nordic Sport indsamler og lagrer dine personlige oplysninger, når du køber hos os, opretter et login eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, der bliver registreret.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle kundeoplysninger indtastes og transmitteres i krypteret form til Nordic Sport. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men på computere som er beskyttet med adgangskoder. Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Der registreres ingen andre personfølsomme oplysninger. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

E-mail adresse

Din e-mail adresse bruges til at kunne identificere dig overfor systemet. Vi bruger også adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb og til at sende dig din indkøbskurv, hvis du ikke kan gennemføre din ordre.

Statistik

På Nordic-Sport.dk indsamles information om hvor mange besøgende vi har haft, hvor de kommer fra, hvilke områder de besøger, m.m. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi kan ikke se hvor du surfer hen på nettet. Vi videregiver ej heller information til tredjepart (vi bruger dog fx Google Analytics som værktøj). Vi samler information om hvad vores brugere bedst kan lide af produkter. Denne information bruges til at forbedre websitet. Vi kan bruge information om dine køb til at sende dig gode tilbud, med mindre du ikke har tilmeldt dig denne service. Vi vil ikke sælge eller på anden måde videregive information om dine køb til tredjemand.

Anmeldelser og kommentarer

I forbindelse med anmeldelser eller indtastede kommentarer, vil dit navn blive offentliggjort på Nordic Sport's hjemmeside. Anmeldelser af produkter kan også blive vist i Google og på SkatePro's hjemmesider. Din e-mail adresse vil aldrig blive offentliggjort.

Følsomme oplysninger ved online betaling

Ved indtastning af dankort/kreditkort-oplysninger ved online betaling, sker dette altid på en krypteret side, ligesom transmission af data sker krypteret (i henhold til krav fra Nets/Credorax). Nordic Sport har på intet tidspunkt adgang til dine følsomme dankort/kreditkort-oplysninger. Læs mere om sikkerhed ved betaling med kreditkort hos Nordic Sport.

Din godkendelse

Ved at bruge Nordic Sport’s website, tillader du os at opsamle information, som beskrevet her på siden. Skulle vi senere ændre vores informationspolitik, vil det blive skrevet på denne side.

Som registreret hos Nordic Sport har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nordic Sport via e-mail. Den dataansvarlige er SkatePro.

Fortæl os hvad du mener

Send os en e-mail.