Jul
Bestil senest 20. dec.  -  Læs mere
×
MENU

Sikker betaling

Hos Nordic Sport kan du betale med alle gængse betalingskort. Vi modtager:

  • Dankort og Visa-Dankort
  • Visa og Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro
  • JCB

Du kan også betale med:

  • MobilePay
  • PayPal
  • ViaBill delbetaling

 

Sikkerhed ved betaling

Vores betalings-gateway er godkendt af Nets/Credorax og benytter den anerkendte sikkerhedsprotokol SSL.

Sådan håndteres din betaling

Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalings-gatewayen. Hos betalings-gatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos Nets/Credorax. Nordic Sport har ikke adgang på noget tidspunkt til at se dine kort-oplysninger.

Sikkerhed ved onlinebetaling

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets/Credorax, der kan læse dem. Hverken Nordic Sport eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Nordic Sport. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs mere om sikkerhed og adfærd på forbrugersikkerhed.dk

Delbetaling via ViaBill

Du kan betale med delbetaling via ViaBill. Du modtager en email fra ViaBill efter vi sender din ordre, hvor du bliver guidet videre, hvordan du kan betale.

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig (dette sker automatisk i købsprocessen)