MENU
×

Sikker betaling

Hos Nordic Sport kan du betale med alle gængse betalingskort. Vi modtager:

  • Dankort og Visa-Dankort
  • Visa og Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro
  • JCB

Du kan også betale med:

  • MobilePay
  • PayPal
  • Faktura via Klarna (læs mere nedenfor)

 

Sikkerhed ved betaling

Vores betalings-gateway er godkendt af Nets/Credorax og benytter den anerkendte sikkerhedsprotokol SSL.

Sådan håndteres din betaling

Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalings-gatewayen. Hos betalings-gatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos Nets/Credorax. Nordic Sport har ikke adgang på noget tidspunkt til at se dine kort-oplysninger.

Sikkerhed ved onlinebetaling

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets/Credorax, der kan læse dem. Hverken Nordic Sport eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Nordic Sport. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs mere om sikkerhed og adfærd på forbrugersikkerhed.dk

Faktura via Klarna

Du kan betale med faktura via Klarna 14 dage efter vi sender din ordre. Du modtager en faktura fra Klarna på email som du skal betale. For at betale med faktura skal du være minimum 18 år gammel, og dit CPR-nummer valideres hos Klarna (dette sker automatisk i købsprocessen). Bemærk at du ikke kan betale med faktura ved levering til en GLS pakkeshop, da Klarna ikke har sikkerhedsgodkendt dette.