×
MENU

Nordic Sport giver dig

Fri fragt over 499 DKK

Bestiller du for over 499 DKK og vælger du GLS pakkeshop som forsendelsesmåde, så betaler vi for fragten. Er du i nærheden af Østerbro (Kbh), kan du og besøge vores fysiske butik, hvor du også kan afhente din ordre. Læs mere om vores forskellige forsendelsesmuligheder.

365 dages bytteret

Er du i tvivl om du er ved at bestille den rigtige vare? Frygt ej, vi giver dig 365 dage til at ombestemme dig. Læs mere om 365 dages bytteret.

Nem returnering

Har du brug for at returnere noget til os? Intet problem, vi har sørget for, at det forløber problemfrit. Vi tilbyder et returlabel til kun DKK 49,-. Du printer den bare ud fra hjemmesiden og giver din returpakke til den nærmeste pakkeshop. Læs mere om returnering.

Gratis parkering

Det kan være svært at finde parkering i København, men hos Nordic Sport er der 1 times gratis parkering, i parkeringshuset lige i nærheden. Læs mere om, hvor du skal parkere.

Dag-til-dag levering

Vi sender pakker alle ugens dage! Bestiller du en vare, der er på lager, kan du have den dagen efter. Vi tilbyder også lørdagslevering, og er din pakke ikke for stor til at blive sendt med DAO, kan du også få leveret søndag! Læs om forsendelsesmuligheder.

Kompetente medarbejdere

Vi kender vores produkter og bruger dem selv. Har du nogle spørgsmål så kontakt os endeligt, for vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig en kompetent kundeservice.

4.8 ud af 5 stjerner

Vores kunder bedømmer vores service til en næsten perfekt score. 4.8 ud af 5 stjerner. Læs vores kundeanmeldelser.

Sikker betaling

Vi forstår hvis du er bekymret for din sikkerhed og dit privatliv, når du handler på nettet. Derfor bruger vi GeoTrust SSL kryptering, for at beskytte din følsomme data. Derudover arbejder vi kun med anerkendte betalingsmetoder og troværdige forsendelsesudbydere. Læs mere om sikker handel.