MENU

Nordic Sport giver dig

Checkmark

Fri fragt over 499 DKK

Bestiller du for over 499 DKK og vælger du GLS pakkeshop som forsendelsesmåde, så betaler vi for fragten. Er du i nærheden af Østerbro (Kbh), kan du og besøge vores fysiske butik, hvor du også kan afhente din ordre. Læs mere om vores forskellige forsendelsesmuligheder.

Checkmark

180 dages bytteret

Hos Nordic Sport kan du bytte/returnere dine varer i 180 dage - og giver naturligvis pengene tilbage. Ved ombytning betaler vi også for den nye forsendelse. Læs mere om ombytning / returnering.

Checkmark

Fri returfragt

Udover at du har 180 dage til at bytte dine varer, så har vi gjort returfragten nemt og helt gratis. Læs mere om, hvordan du returnerer din pakke.

Checkmark

Afsendelse søndag

Lægger du en bestilling i weekenden inden søndag kl.18.30, så kan du få din pakke leveret allerede mandag. Læs mere om vores forsendelsesmuligheder.

Checkmark

Lørdagslevering

Har du brug for at din pakke bliver leveret i weekenden? Lægger du en bestilling torsdag aften eller fredag inden kl. 16.00, så kan du vælge at få pakken leveret lørdag med PostDanmark (til pakkeboks eller posthus) eller DAO. Læs mere om forsendelsesmuligheder.

Checkmark

Gratis parkering

Det kan være svært at finde parkering i København, men hos Nordic Sport er der 1 times gratis parkering, i parkeringshuset lige i nærheden. Læs mere om, hvor du skal parkere.

Checkmark

Kompetente medarbejdere

Vi kender vores produkter og bruger dem selv. Har du nogle spørgsmål så kontakt os endeligt, for vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig en kompetent kundeservice.